top of page

18 juni 2023 15:00:00

Glasståget 18 juni 17:00

Glasståget 18 juni 17:00

Åk med vårt ångtåg från Ohs Bruk till Gimarp och gå på glassprovning med SIA Glass!

Avgång och ankomsttid

17:00 Avgång Ohs Bruk

17:20 Ankomst Gimarp

18:10 Avgång Gimarp

18:30 Ankomst Ohs Bruk


Ingår i biljettpriset

Med glasståget åker man ångtåg mellan Ohs och Gimarp. I Gimarp finns SIA Glass på plats och har glassprovning med årets glassnyheter. Man kan även komma på sin egen glassmak och vinna biljetter till Astrid Lindgrens värld! Barnen får även en liten present av SIA Glass. Vi bjuder också på en ordentlig tågfika med grillad korv och nygräddade kanelbullar. All glass, fika och dricka ingår i biljettpriset.


Allergier och sittplatser

Alla resenärer kommer bli tilldelade ett eget bord vid serveringen i Gimarp. Har två olika sällskap/bokningar önskemål att sitta med varandra kan man maila arrangemang@ohsabanan.se  och be om att få sitta ihop. Hit kan man även vända sig om någon i sällskapet har några allergier eller specialkost. Detta måste göras senast den 28 maj.


Avbokning

Specialevenemang som till exempel Glasståget går inte att avboka. Vid tillgänglighet är det dock möjligt att omboka sina biljetter till en annan avgång. Maila arrangemang@ohsabanan.se och ange din bokningsreferens och avgång samt vilken avgång du vill byta till. Det är inte möjligt att ta med barnvagnar eller hundar på tåget.
bottom of page