top of page

Företag, föreningar och privatpersoner

Boka Ohsabanan för en oförglömlig resa! Vi erbjuder en unik möjlighet att hyra ditt eget tåg, komplett med ånglok från tidigt 1900-tal eller historiskt diesellok. Det är den perfekta upplevelsen för företagsevenemang, organisationer och större privata sällskap som letar efter något alldeles speciellt.

I Gimarp finns vår nya serveringsanläggning. Vi har ett nära samarbete med lokala restauranger för att säkerställa att ni får det bästa av det lokala köket. Vi kan skräddarsy er måltid helt efter era önskemål, vare sig det är ordentlig middag, en härlig fikapaus eller varför inte en glassprovning med nyheterna från SIA-Glass?

För att göra din resa ännu mer minnesvärd kan vi arrangera spännande aktiviteter som en klurig 5-kamp som kräver samarbete och list för att lösa uppgifterna, perfekt för teambuilding och många skratt. Eller varför inte boka in en artist eller komiker för underhållning efter maten?

Våra beställningsresor är tillgängliga från och med den 18 maj till den 15 september. Priserna börjar från 10'000 och varierar beroende på sträcka samt gruppens storlek. Tveka inte att höra av dig för offert. Välkomna!

bottom of page