top of page

Bli en del av Ohsabanan!

Visste du att du kan bli en viktig del av att bevara Ohsabanans unika kulturarv och samtidigt vara med i ett glatt och engagerat gäng? Ohsabanan är en ideell förening med syftet att bevara järnvägen mellan Ohs Bruk och Bor. Vi är entusiastiska och dedikerade individer som arbetar tillsammans för att hålla banan, lok, vagnar och fastigheter i toppskick. Man kan vara med precis så lite eller mycket som passar en själv, alla ideella insatser välkomnas.

Som aktiv medlem på Ohsabanan kan du också vara att med och köra tågen under våra trafikdagar, ge våra resenärer en minnesvärd upplevelse och samtidigt bevara en viktig del av vår historia. Det spelar ingen roll om du inte har några tidigare erfarenheter inom järnvägen - vi ger all den utbildning och övning du behöver för att bli en framgångsrik medlem i vår verksamhet.

Vi förstår att det kan vara överväldigande att börja som ny medlem, men oroa dig inte. Vi tilldelar varje ny medlem en erfaren fadder som kommer att vara där för att vägleda dig och se till att du hittar rätt i vår förening.

Genom att bli aktiv på Ohsabanan blir du en viktig länk i att bevara vårt kulturarv och samtidigt skapa glädje för våra resenärer. Gör skillnad och gå med i oss idag! Tillsammans kan vi fortsätta att föra historien vidare och skapa en fantastisk upplevelse för alla. Har du några frågor eller andra funderingar är det bara att höra av sig kan du höra av dig via kontakt eller i chatten. Du anmäler dig som aktiv genom att fylla i formuläret nedan.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig ombord!

 

Bli aktiv
Är du redan medlem i Ohsabanan?
Har du tidigare järnvägserfarenhet?

Tack för din anmälan!

bottom of page